A Keresőben Elsőnél oldallátogatóidból ügyfelek lesznek

Hogy állsz a rendezvényszervezéssel?

Vannak olyanok, akiknek egy kicsit hosszabb budapesti út megszervezése is igen problémákat tud okozni, míg másoknak gyakorlatilag bármilyen rendezvényt, útvonalat adhatsz, semmi problémát vagy kihívást nem fog számukra okozni – ha pedig mégis, akkor ennek a kihívásnak sokkal inkább örülni fognak és csak egy újabb megoldandó feladatnak fogják tekinteni, nem pedig valami olyannak, ami miatt meg kellene hátrálniuk. Persze ilyenkor fontos, hogy mindent igyekezzünk reálisan kezelni és racionális megoldásokkal előállni – van, amikor valóban a lemondás a legjobb megoldás, de ez azért ritka, főként, hogy már van rendezvényszervezői cégünk mögött egy “néhány” éves rutin. Ezt a rutint egész csapatunk igyekszik kamatoztatni egyrészt a munkában – hiszen ez természetes -, de a hétköznapokban is nagy segítségünkre lehet, hiszen jellemzően jól kommunikálunk mindenkivel és szuper a problémamegoldási képességünk. Ezek pedig a mindennapok dolgait is megkönnyítik és tetszik vagy sem, de elég sok dolgot el lehet érni velük például egy ügyintézés során, persze szintén csak bizonyos keretek között.

A rendezvényszervezésben nagyon sok dolgot kell egyszerre átlátni, hogy minden zökkenőmentesen menjen. Éppen ezért, amikor új weboldalt akartunk készíttetni, nagyon igyekeztünk körbejárni a témát és már majdnem feladtuk a reményt a tökéletesre törekedve, amikor megláttuk a Keresőben Első szlogenjét: Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké!

Azt hiszem, ez volt az a pont, amikor magamban már a cég előzetes ismerete nélkül is éreztem, hogy megtaláltuk azt, amit annyi ideje keresünk – rövid, viszont annál ütősebb szlogen, amely megragadja a potenciális ügyfél figyelmét és kifejezi azt, ami a saját célja is lenne a saját érdeklődőivel. Az ügyfélszerzés egyik remek eszköze az, ha a vállalkozónak vagy vállalkozásnak van egy jól felépített, áttekinthető, látványos és nem mellesleg informatív honlapja, ami már féli “el tudja adni” a terméket vagy szolgáltatást – ez viszont nem egyszerű, hiszen a konkurencia egyre nagyobb minden területen, így egyértelműen az érvényesülés is jóval nehezebb. Éppen ezért kell megnézni azt, hogy melyik cég tudja a leghatékonyabban elkészíteni az igazi ügyfélvonzó weboldalt, amit a keresők is könnyedén megtalálnak, hiszen mit ér egy szép oldal, ha nem találja meg senki? Éppen ezért kerestem fel a Keresőben Elsőt, hiszen náluk a weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké: ez nem csupán sallang, hanem valóban olyan jelmondat, amit ők is képviselnek a munkájuk során.

Természetesen nem csupán egy szlogen alapján született meg az a döntés, hogy a Keresőben első mellett tesszük le a voksunkat, hanem nagyon alaposan igyekeztük körbejárni a témát és több ezzel foglalkozó vállalkozót is megkerestünk: de a Keresőben Elsőnél találtuk meg a számításainkat, ők rendelkeztek azzal a stílussal a honlapjaikon, amelyek nekünk tetszettek; nem mellesleg ők bizonyultak a leginkább ügyfélközpontúnak, ami számunkra kiemelkedően fontos volt rendezvényszervezőkként – igyekszünk a mindennapokban is azt képviselni, amit a rendezvények szervezésekor. A Keresőben Elsőnél valóban figyelmet fordítottak arra, hogy nekünk is tetsző weboldalt hozzanak létre – általunk előzetesen elküldött minták alapján, hogy biztosan ne beszéljünk el egymás mellett és minél gördülékenyebben folyhasson a közös munka.

A jó webfejlesztő cég megtalálása nem kis feladat, gyakran van annyira rögös, mint egy rendezvény megszervezése. Mi szeretjük megkönnyíteni ügyfeleink életét, és most a tiéd is könnyebb lehet azzal, ha felkeresed a Keresőben Elsőt!

Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké