A legújabb kedvenced: rendezvények vitorlás hajón

Nem titok, hogy évek óta rendezvényszervezéssel foglalkozom, így biztos senki nem fog meglepődni azon, hogy egy újabb tippet és egy kis fortélyt is hoztam az érdeklődőknek, amit szívesen bevethetnek saját rendezvényeiken.

A jó idő kívánja a kültéri programokat és senki nem hibáztathatja érte. Ügyfeleim engem is sokszor azért keresnek meg, mert többre vágynak egy “mezei rendezvénynél” a különleges alkalomra. Ennek folyamán álltam neki én is valami olyat keresni, amit nyugodt szívvel ajánlhatok bárkinek. Persze mielőtt ezt megtettem (és most megteszem), le kellett tesztelnem az alanyt, mert mindenféle jött-ment dologhoz azért senki nem adja a nevét, nem így van? Ezért is döntöttem úgy, hogy épp itt az ideje elvinni barátaimat egy kis csapatépítőre. Nem, jól olvasod, tényleg a barátaimat vittem el csapatépítőre – szeretek a dolgokon még egyet csavarni annak érdekében, hogy teljes legyen a kép. Olyanokra volt szükségem, akik őszintén megmondják a véleményüket az élményről és ki másban bízna meg a legjobban az ember, ha nem a barátaiban?

Szóval a helyszínről: véletlenszerűen történt az egész. A fodrászomnál ülve hallottam, ahogy két hölgy beszélget egy balatoni vitorlás csapatépítésről és nem túlzom, ódákat zengtek róla. Addig-addig hallgattam őket, hogy a végén muszáj volt rákérdeznem, hogy kinél voltak. A BalatonPRO-t ajánlották és újabb tizenöt perces ódába kezdtek. Csak hogy egy pár dolgot idézzek: kiváló felszerelésű hajó, kedves kapitány, rugalmasság (szervezés terén) és pazar ellátás, ráadásul mindez szuper áron. Bár az nagyon pozitív volt, hogy a hölgyek ennyire élvezték a vitorlázással töltött időt, szerettem volna magamnak is megnézni pontosan miről is van szó, így amint hazaértem, gyorsan el is kezdetem a keresést. Így bukkantam rá a balatonpro.hu/csapatepites/ oldalra és a kínált csomagok úgy döntöttem, hogy kipróbáljuk a sárkányhajózást, a vitorlás csapatépítést és a quadozást is, hogy szárazföldi információim legyenek. Miután eldöntöttem mi lenne a program nagy vonalakban, felvettem a kapcsolatot a BalatonPRO csapatával. Valóban már az első pillanatban pozitív tapasztalatom volt, nagyon udvarias és szimpatikus volt a kapcsolattartó. Tisztában voltam vele, hogy ha rendezvényszervezőként mutatkozom be, elképzelhető, hogy másként kezelnek, ezért magánemberként szervezkedtem.

A sűrűn tervezett programtól nem megijedve, a profizmus legmagasabb fokával fogadott a BalatonPRO az egyeztetés illetően és a megalapozott színvonal a későbbiekben sem csökkent. A szervezés után nem sokkal került megrendezésre a mi kis csapatépítőnk és izgatottan várta mindenki. Az első nap a vitorlás csapatépítést tartottunk, ahol oktatásban is részt vettük, mert amennyire jó programnak tartjuk ezt, Lali barátomon kívül egyikünknek sem volt még szerencséje ilyenhez. A vitorlás élmény mellé párosult egy rettentő finom túlparti ebéd és borkóstoló is, ami valóban megkoronázta a napunkat. Másnap pedig a sárkányhajózást próbáltuk ki: gondoltuk, hogy mivel előtte való nap már kicsit belekóstoltunk a hajókázás világába, kicsit jobban fog menni és nem csalódtunk. Sőt, a végén még versenyezni is tudtunk, ami igazán klassz volt! A nap ugyan még itt nem ért véget, mert a szárazföldi programunk a quadozás volt – a srácok legnagyobb örömére. Általában én annyira nem vagyok oda a négykerekű programokért, de engem is meglepett mennyire jól éreztem magam a vezetés közben.

A kiváló szervezést és lebonyolítást megkoronázta az is, hogy az idő végig nekünk kedvezett és a Balaton egy olyan oldalát mutatta meg nekünk, amihez még nem volt szerencsénk. Ha egy olyan programra vágysz (te vagy ismerőseid, esetleg ügyfeleid), ami segít abban, hogy kiszakadj a mindennapi életből, nincs túl messze, de nem is a szokásos túrázós hétvége, akkor ahogyan a szalonban a hölgyek nekem, most úgy én ajánlom szívből nektek a BalatonPRO által szervezett programokat korosztálytól függetlenül. Az biztos, hogy a nyári rendezvényeim egy biztos pontjai lesznek a balatoni élmények!