A rendezvényházban megoldottuk a dugulás problémáját

A közösségi élmények formálják talán a leginkább a személyiségünket. Társas lények vagyunk és ha nem találkozunk emberekkel, szép lassan olyanok leszünk, mint a hervadó virágok. Ezért is gondoltam azt, hogy számomra az egyik legjobb munka a rendezvényszervezés lenne. Egy Pest megyei településen lakom és szerettem volna tenni valamit ezért a csodálatos kis eldugott közösségért.

Felújítottuk emiatt a rendezvényházat, ahol minden hétvégén és sokszor hétköznap esténként is tartottunk valami programot. A programok témái bármik lehettek szinte, a csillagászattól kezdve a buddhizmusig. Mindig voltak érdeklődő jelentkezők és rengeteg barátra tettem én is szert. A személyes sikereim azonban nekem nem az elsődleges szempontok voltak. A fő az volt, hogy láttam, hogy az emberek találkoznak egymással és jó kapcsolatokat alakítanak ki. Ha pedig ez megvan, akkor a településnek rendkívül erős és összetartó közössége lesz.

Ebbe az idillbe azonban váratlanul egy komoly probléma robbant be. Mégpedig, hogy eldugult a WC és nem lehetett használni a mellékhelyiségeket. Duguláselhárítás szolgáltatásra volt szükségünk, mégpedig nagyon gyorsan. Rengeteg idős ember jár a rendezvényházba és nekik különösen fontos, hogy ezeket az ügyeiket könnyedén el tudják intézni. Felmentem ezért egy Vízgázfűtésszerelő24 nevű oldalra, mivel szimpatikusnak tűnt.

Az első benyomásaim sem tették tönkre ezt a szimpátiát. Az oldal kezdőlapja nagyon igényes volt. Régen éreztem már azt, hogy beléptem egy szereléssel foglalkozó cég honlapjára és maradéktalanul az lett volna bennem, hogy elégedett vagyok. Az oldal színei kedvesek és hívogatóak voltak, ráadásul egy pillanatig nem éreztem azt, hogy túlzásba vitték volna a designt. Minden pontosan a helyén volt és pont annyi volt kiírva, amennyi feltétlenül szükséges volt. Nem kellett órákat keresnem, mire megtaláltam a duguláselhárítás opciót.

Azért mondom azt, hogy ez egy külön opciót, mivel nem csak duguláselhárítással foglalkoznak. A másik három féle szolgáltatást ki lehet találni a nevükből. Ezek azonban mind jól láthatóan ki vannak írva és könnyedén rá lehet találni arra, amit aktuálisan kerestünk. Miután rákattintottam a duguláselhárítás fülre, egy új oldalra lettem teleportálva. Itt fel voltak sorolva azok a problémák, amik a dugulás címszó alá eshetnek. Nekem a WC dugulás volt a problémám, úgyhogy szépen kiválasztottam azt. Ezután egy leírás fogadott arról, hogy mik lehetnek a dugulás okai. A legdöbbenetesebb az volt, hogy még ahhoz is tippeket adtak, hogy miként oldjuk meg otthon az olyan dugulásokat, amik nem annyira komolyak. Engem itt nyertek meg, hiszen számunkra az őszinteség és az ügyfél jóléte fontosabb volt a profitnál. Ez nagyon kevés modern cégre igaz, akik inkább eltussolnák azt, hogy az embernek ilyen lehetőségeik is vannak az ő szolgáltatásukon kívül.

Megállapítottam ezek alapján, hogy a duguláselhárítás nem fog működni az én esetemben csak házi praktikákkal. Fel kellett hívnom őket és nem tudtam, hogy mikor tudnak majd kijönni. Ekkor jött a következő megkönnyebbülés, mivel kiderült, hogy akár egy órán belül is ki tudnak szállni, ha SOS a baj. Nekem sajnos eléggé az volt, ezért szerettem volna, ha minél hamarabb kiérnének. Megkerestem a telefonszámukat, azazhogy nem kellett keresnem, mivel ki volt írva szépen a duguláselhárítással kapcsolatos leírásom tetejére. Így ezzel sem kellett időt vesztegetnem és rátérhettem a lényegre. Beszéltem a kedves ügyintézővel, akivel nagyon folyékonyan ment a beszélgetés. A tájékoztató hatására tudtam pontosan, hogy mi lehet a baj és el is tudtam mondani. Ezután pedig már el is indultak felénk a szakemberek.