A rendezvényszervezéshez elengedhetetlen a minőségi fotópapír!

A tesómmal van egy közös cégünk, a fő profilunk a rendezvényszervezés. Mindketten imádtunk már kicsi korunk óta tervezgetni, egyeztetni, keresni, kutatni – 10 éves korunktól mi szerveztük a családi nyaralásokat.

Ez a szenvedély aztán elhivatottsággá nőtte ki magát, így megalapítottuk néhány éve a cégünket, és végre igazán kezd beindulni a biznisz. Egyre több felkérést kapunk, most már nem csak a tégabb ismeretségi körünkből, hanem terjed a hírünk, már teljesen ismeretlen emberek is felkérnek minket, hogy szervezzük meg az esküvőjüket, vagy a nagyiék 50. házassági évfordulóját, esetleg a céges karácsonyi partit.

A mostani megrendelésünk éppen egy esküvő. A legtöbb dolgot szeretjük mi magunk megoldani, csak olyan munkákra veszünk fel külsős munkaerőt, amit mi semmiképp sem tudunk kellő minőségben biztosítani. Mint például a fotózás, esküvői videó, vagy a felszolgálás.

A kedves jegyespár kérését, mely szerint a dekorációt eddigi közös éveinkből készített minden beborító montázzsal szeretnék megvalósítani, úgy gondoltuk, meg tudjuk oldani.

Két nagyon jó minőségű tintasugaras nyomtatónk van, hiszen máskor is kértek már például szórólapot a rendezvényhez.

Most viszont fotópapírra volt szükségünk, nagy mennyiségben. Szerencsére a kedvenc webáruházunk, ahonnan a tonert, a tintapatront és egyéb nyomtatóalkatrészeket is rendelni szoktunk, foglalkozik különböző papírok forgalmazásával is.

Azt hinné az ember, hogy papír-papír, de ez távolról sem így van. Rengeteg különböző papírt forgalmaz a weboldal is, szakember segítségére lesz szükségünk, hogy melyik feladatra melyiket válasszuk.

Kimondottan fotópapír Ecopixel márkájú van náluk, 10 centiméterszer 15 centiméteres méretben – ez ugye a hagyományos, albumokba való fotóméret. Két típusát árulják: a 150g/m2-es és a 180g/m2-es verziót.

Ez például a fő montázshoz, ami a terem legnagyobb falát foglalja el, tökéletes alapanyag, oda ugyanis az az elképzelésük, hogy a sok kis kép kiad majd egy nagyot.

De ezen kívül forgalmaznak Epson matt papírt is, ami kimondottan és szigorúan pigmentált tintához való. A3, A3+ és A4 méretben kapható náluk, ez kisebb plakátokhoz tökéletes lesz, ha megkapjuk a konkrét elképzelést, biztos, hogy ennek is hasznát vesszük majd.

fotópapír

Tartanak továbbá grafikai tervezéshez kiváló papírt, és bár erre most nem lesz szükségünk, később még lehetséges. Ezt tekercsben árulják egyébként, 3 méretben.

Ami nálunk állati pluszpont, és akármire is, de valamire fogunk belőle rendelni: újrahasznosított papírból készült, kétoldalas, A4-es méretben kapható papírlap.

Árusítanak felsőkategóriás rajzpapírt, erről az unokahúgomnak, aki elképesztően zseniálisan rajzol, biztosan fogok szólni, valamint 100 százalék gyapot alapú papírt is. Ezen a papíron kiválóan kijönnek a kontrasztok, kapható méretre vágva és tekercsben is, többféle méretben.

A papíron kívül természetesen a tintapatront is megtaláljuk ezen az oldalon, 5 nagy márkához. Nálunk szerencsére mindkét nyomtató ugyanaz a márka és típus, így nincs más dolgunk, mint a sorozatokba rendezett típusok között megtalálni a miénket, ahol rögtön láthatóvá válik az elérhető partonok listája. Gyönyörű színek, mind eredeti patron, feketéből ráadásul mattot is árulnak, amit imádunk.

Alig várom, hogy felvázoljuk a lehetőségeket a jegyespárnak, és megtervezzük, hogy a mellékfalakon mekkora, és milyen képeket szeretnének. Mondtam már, hogy imádom a munkám? És persze a webáruházat is, ahol mindent megkapunk: patront, festékszalagot, fotópapírt…