A rendezvényszervező cégemnek már székhelye is van

Mindig is szerettem a nagyobb eseményeket a városban. Úgy érzem, hogy a modern világunkban egyre távolabb kerülünk egymásról. Attól függetlenül, hogy a technika lehetővé teszi számunkra azt, hogy szinte bárkit elérjünk egy gombnyomás hatására. Ez azonban sokszor a kapcsolatok elértéktelenedéséhez vezet. Rengeteg ismerősöm volt, akinek rengeteg Facebook-os barátja volt, mégsem tartotta velük különösebben a kapcsolatot a valóságban.

Ez egy szomorú tendencia, de pont ezért tartom fontosnak azt, hogy az emberek rendezvényeken vegyenek részt. Nagyon nehéz mostanában új embereket megismerni. Marad a gyerekkori baráti körünk (ha marad), vagy az új munkatársak és ennyi. Ezen kívül nincs sok lehetőségünk. A kisebb és nagyobb események viszont esélyt adnak arra, hogy hasonló érdeklődésű emberek kapcsolatba kerüljenek egymással. Ez pedig szerintem egy nagyon értékes dolog. Én is a barátnőmet egy művész mozi beszélgetős programján ismertem meg.

Pont ez az általános magányosság adott ötletet egy cég megalapításához. A rendezvényszervezés amúgy is mindig érdekelt, úgyhogy igazából nem kellett sokat gondolkodnom, hogy ezt a munkakört válasszam. A saját főnököm akartam lenni, nem pedig alkalmazott. Ez azonban rengeteg plusz komplikációval és felelősséggel jár, amire nem is voltam igazán készen. Szerencsére a Székhelyszolgáltatás24 segítségével sokkal egyszerűbbek lettek ezek a dolgok.

Minden cégnek szüksége van egy székhelyre. Nem mindegy azonban, hogy milyen szolgáltatónál végezzük el az ehhez szükséges papírmunkát. Mivel még nem volt korábbi tapasztalatom, ezért úgy döntöttem, hogy körbenézek az interneten. Nemsokára megláttam a Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel feliratot. Érdekelni kezdett, mivel az első helyen volt. Biztos voltam benne, hogy sok ember látogatja ezt a helyet.

Nem haboztam, rá is kattintottam gyorsan a „Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel” feliratra. Egy szép, igényes oldalra kerültem. Már ebből tudhattam, hogy jól választottam. Látszott, hogy rengeteg időt fektettek abba, hogy miként nézzen ki az oldal. A háttérkép, egy gyönyörű, budapesti híddal, már rögtön megragadja az ember tekintetét és beindítja a fantáziáját. Szinte láttam magamat a nagy fővárosban, a saját székhelyemről kinézni erre a látványra.

Több helyszínen is biztosítanak székhelyet nekünk. Három opcióból választhatunk pontosan. Az egyik opció Újlengyel. Ki gondolta volna, hogy a másik két budapesti alternatíva mellett lesz egy ilyen is? Na, hát Újlengyelt egyáltalán nem szabad lebecsülni. Ez egy olyan kivételes hely Magyarországon, ahol a helyi önkormányzat döntéseinek hatására, különböző adókedvezményekben részesülhetünk. Ez nem csak a kezdő vállalkozók számára lehet fontos, bár nekik még jobban kell az a plusz pénz. Ha ez elsőre túl jónak hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, akkor mindenkinek ajánlom, hogy nézzék meg, milyen cégek vannak bejegyezve Újlengyel székhellyel. Meg fogtok lepődni, hogy hány multi választotta ezt székhelyéül.

Igazából latolgattam a budapesti opciókat, (mindegyik szép helyen van és szeretem a fővárost egyébként is) de végül úgy döntöttem, hogy ki fogom használni az Újlengyel által nyújtott opciókat. Felhívtam őket a kezdőlapon feltüntetett telefonszámon. Ezt az elérhetőséget szinte mindenki meg tudja találni, nem kell keresgélni, mert rengeteg részén felbukkan az oldalnak. A hívásomra szinte rögtön jött válasz. Az ügyintéző kedves volt velem, és segítőkészen végigvezetett azon, hogy milyen procedúrák fognak következni, ha őket választom. Az ügyfélre való odafigyelés és az egyértelmű tájékoztatók miatt én végül mellettük tettem le a voksomat. Azóta sem bántam meg, hogy a „Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel” feliratra rákattintottam.