Egy laptop majdnem áldozatul esett az öregdiák találkozónak

Hozzászoktam, hogy minden rendezvényen van valami, ami tönkremegy, eltörik, így mindig figyelek, hogy a legtöbb dologból legyen pótlék. Mondjuk, ha szükséges, akkor evőeszköz, tányér, pohár. A rendezvények milyensége szabja ezeket a szabályokat.

Nem olyan rég segítettem szervezni egy iskolai öregdiák találkozót, ahol laptopokra is szükség volt, mert az öregdiákok nevét, címét és jelenlegi foglalkozását is be kellett írni egy táblázatba. Nem gondoltam rá, hogy ennek az eseménynek egy igen drága áldozata lesz, méghozzá az egyik laptop. Nem a gyerekek tették tönkre, akik segédkeztek, hanem egy szerencsétlen baleset egyetlen áldozatává vált. Az egyik vendég lába beakadt a kissé messzebb bedugott töltőbe, a laptopot pedig lerántotta az asztalról.

Nem lett nagyon komoly baja, de a műanyag eltört a képernyő hátulján, így, hogy ne romoljon tovább a helyzet, kivontuk a forgalomból. Persze volt még laptop az iskolában, de ennek az egynek a hiánya is biztosan meg fog érződni az órákon is,szóval úgy döntöttem, hogy megjavíttatom az iskolának. Úgyis tudom, hogy melyik a legjobb laptop szerviz a környéken.

Mindig a pcmentor laptop szervizhez viszem az otthoni gépeket, ha elromlanak, szerintem ez a legjobb laptop szerviz nem csak a környéken, hanem az egész fővárosban is. Minden elromlott laptopot meg tudnak csinálni, amikor bevittem a laptopot, csak egy körülbelüli árajánlatot kaptam a javításért, amire persze igent mondtam és náluk hagytam a szerkezetet, amit egyébként pár napon belül ki is javítottak. Nem is látszik már rajta, hogy el volt törve, jobban festett, mint a szervizben tett látogatása előtt. Az iskolában volt is nagy öröm, mikor visszatértem a megmentett laptoppal, mert nincsen olyan sok eszközük, így ez az egyetlen egy laptop is sokat számít, így is kevesebb van nekik, mint ahány tanár tanít az iskolában.

A pcmentor bebizonyította, hogy még mindig ők a legjobb laptop szervi, egy ilyen hibát is tökéletesen meg tudtak javítani, szóval nem lehet rájuk semmi panaszom, ők lettek a rendezvény megmentői. Szerencsére semmi más nem esett áldozatul az öregdiák találkozón, de szerintem ez az egy laptop is bőven elég volt ahhoz, hogy mindenki egy kicsit a szívéhez kapjon és sokkal óvatosabban közlekedjen az iskola szűkös folyosóin és a későbbiekben jobban a lába elé figyeljen.

Nem akarom, hogy megint szervizbe kelljen vinnem bármit is, de ha mégis szükségem lenne rá, már tudom, hova kell vinnem, mert a pcmentor egy nagyon megbízható hely, ahol már rengeteg laptopot támasztottak fel és „gyógyítottak meg”. Nem merném minden szervizben otthagyni az adatokkal teli laptopomat, de úgy hiszem, hogy ebben az üzletben kellőképpen korrektek ahhoz, hogy rájuk merjem bízni a számítógépemet is.