Egy rendezvényszervező barátnőmnek segítettem

Kiskoromban láttam egy filmet, aminek hatására rendezvényszervező szerettem volna lenni. Viszonylag sokáig tartottam magam az elképzelésemhez, de egy idő után más dolgok kezdtek el érdekelni. Bánni egyáltalán nem bánom, hogy más felé indultam el, de ettől függetlenül még mindig érdekel a dolog, mondhatni hobbi szinten. Szívesen szervezek például meglepetés bulikat, vagy szívesen veszem át az irányítást egy házi buli megszervezésében is. Persze, tudom, hogy ez azért közel sem ugyanaz.

Viszont egy ismerősöm rendezvényszervező lett. Tudja, hogy engem is érdekel a dolog, ezért amikor egy rokona esküvőjét szervezte, bevont a dologba. Egy barátjánál volt a menyasszonyi autó, és arra kért, hogy én hozzam el. Neki kellett volna, de nem tudta megoldani. Én pedig nagy örömmel segítettem, de a menyasszonyt értelemszerűen nem én fuvaroztam.

Elmentem hát az autóért, és az a bizonyos barát még csinosítgatta a járművet. Elkezdtem hát beszélgetni vele, hogy mit csinál, és miért csinálja.

Épp valamivel befújta a motorháztetőt. Közben magyarázta, hogy ez egy kerámia bevonat autóra, amivel lényegében tükörfényes lesz a kocsi, és a színét is intenzívebbé varázsolja.

Az olajwebshop egyik üzletében szokta megvásárolni ezt a szert, általában az óbudai boltban. De Budapest több részén is található üzletük. Egy magyar tulajdonú cégről van szó egyébként, akiknél van lenhetőség online vásárlásra is. Azért szereti nagyon, mert híresen jó márkák széles kínálata várja mindig, illetve ha valami új dolgot szeretne kipróbálni, nem kell félnie attól, hogy „lyukra fut” vele, mert 100%-os elégedettségi garancia van minden termékre.

Webshopos vásárlásra is van lehetőség, és ennek a terméknek az esetében a szállítás ingyenes, mivel meghaladja a díjmentes szállítás összeghatárát, de egyébként az ennél alacsonyabb áru termékek esetében sincs szó magas szállítási költségről. De ha valaki úgy gondolja, akkor az üzletek bármelyikébe berendelhető a kiválasztott szer. De akár a több mint 700 másik átvételi pontokon is át lehet venni a megvásárolt terméket, ha az üzletek túl távol lennének.

Ő már ismerte ezt autóra való kerámia bevonatot, használja is, ezért gondolta, hogy ezzel teszi szebbé a menyasszonyi autót. Az oldalon található videó segítségével tanulta meg ő is a szakszerű felvitelt. Mondta, hogy ez nem csak egy ideiglenes fényességet ad az autónak, hanem úgymond egy lepergető funkciója is van, aminek köszönhetően nem tapad meg rajta a piszok. Az olajwebshopnál kapható kerámia bevonat autóra, egy szett, amiben minden szükséges eszköz megtalálható a szakszerű felvitelhez.