Egy rendezvényszervező fordított élete

A koronavírus előtt évekig rendezvényszervőként dolgoztam és imádtam. Bár sokan azt hiszik, hogy annyiból áll az egész, hogy mindenféle eseményen ott vagyok és jól érzem magam, de tulajdonképpen az már csak a hab a tortán. Az egész szakma 90%-a háttérmunka, a pedig hogy elmész egy rendezvényre, az nem a bulizásról szól. Főleg a szezonban, eléggé nagy a hajtás, és van amikor csak pár óra maradt az alvásra.

Szóval lényeg a lényeg, hogy már akkor is meggyűlt a bajom a bevásárlással így, amit csak lehetett online intéztem. Az egyik ilyen kedvencem a LORD Shop oldala, ahol akkoriban leginkább csak a kozmetikumokat szereztem be, mind a nőit mind a férfit. Néha rendeltem innen vitaminokat, meg tisztítószereket is, éppen attól függően, hogy milyen akciók voltak, márpedig ha belegondolok, itt mindig van valami. Ezt az egész webshopot nagyjából úgy kell elképzelni mint egy saját bejáratú drogériát. És ugye mivel webshop, teljesen mindegy, hogy a nap mely részében mész fel az oldalra, vagy adod le a rendelésed, mert ugye az internet 0-24-ben nyitva áll előtted.

Tehát amíg korábban csak a kozmetikumokat rendeltem innen, mostanra eléggé kibővült a listám, ugyanis belefogtunk a baba projektbe, úgyhogy az én egyetlen pici kislányomnak is innen szoktam rendelni mindenféle babaholmit, pelenkát, popsitörlőt, krémet, néha pedig még ruhákat is. Többek között azért is a LORD Shop-ból vásárolom ezeket a holmikat, mert nagyon jó áron érhetőek el, ami pedig még jobb, hogy valóban minőségi termékekről beszélünk. Őszintén megmondom, egy igazi áldás számomra, hogy rátaláltam erre az oldalra, és mivel lehet kérni közvetlen házhoz szállítást így nyugodtan rendelhetek nagyobb tételben, nem nekem kell hazacipelni mindent.

Ami a fizetést illeti, mindenféle opció elérhető, készpénzes, bankkártyás, előreutalásos, banki utalásos. Szóval igazából, ahogy neked jól esik, azt választod. A szállítási költség sem vészes, sőt, 8000 forintos rendelés összeg után már ingyenes is. Szerintem ezt nagyon könnyen el lehet érni, már persze nem azért mert olyan drágák a termékek, hanem mert annyi szuper dolgot össze lehet gyűjteni.

A LORD Shop már egyre több ismerősöm kedvenc webshopja lett, nézz szét Te is!