Egy új, jobb honlapot szeretnénk csinálni a cégünknek

Régi álmom, hogy egy új honlapot készítsek a rendezvény szervező cégünknek. Szeretném, hogyha egy modern, jól átlátható honlapon tudnának tájékozódni a leendő ügyfeleink a szolgáltatásainkról, arról, hogy kik is vagyunk mi és mivel foglalkozunk.

Sok informatikai cég oldalát végig néztem. Mindenképpen a tárhely bérlésben gondolkodtunk, úgy vagyunk vele, hogy ez érné meg a legjobban, főleg, hogy nem vagyunk éppen hozzáértők a témában.

Elsőként a tárhely bérlés árak érdekeltek, ezeket meg is találtam a rackforest oldalán. A tárhely bérlésért az után kell fizetni, hogy milyen csomagot választunk. Náluk elég sok csomagból lehet választani, így az igazán kis látogatottságú honlapok után nem kell ugyanannyit fizetni, mint egy nagyobb tárhelyet igénylő cégnek.

Ezek a csomagok úgy vannak kialakítva, hogy ne kelljen olyan szolgáltatásért fizetnünk, amit valójában nem fogunk használni. Mondhatni, elég kis léptékben halad felfelé a csomag, az ára pedig a tárhely nagyságával egyenesen arányosan nő.

Az információ és technológia orientált világban nem üzemeltethetünk olyan honlapot, ami nem tudja teljeskörűen kiszolgálni a látogatókat.

Hogyha a mi honlapunk átmenetileg nem elérhető, vagy lassan tölt be, akkor nem fognak arra várni folyamatos frissítgetés mellett, hogy mégis mikor leszünk elérhetőek, hanem csak kattintanak párat és máris buktuk a vevőket.

A honlap a mai világban nagyon fontos egy vállalkozásnak, már a legkisebb cégnek is célszerű gondolkoznia ilyesmiken.

A rackforest pedig tökéletes arra, hogy a technológia hátteret biztosíts a sikeres működésünkhöz, méghozzá igencsak jutányos áron. Ár-érték arányban és megbízhatóság szempontjából mindenképpen toplistásak a magyar szolgáltatók között.