Így hoztam létre rendezvényszervezői cégemet egy kis segítséggel

Vannak, akik egyszerűen egy bizonyos foglalkozásra termettek. Néhányaknak érzéke van a széphez, és még kézügyességük is van, belőlük lesznek a művészek. Mások a szavakkal bánnak jól, ők az írás felé mehetnek tovább. Nekem a szervezés volt mindig is az erősségem, mivel imádok rendezvényekre járni, és az ezzel járó feladatoktól sem riadok vissza. Ráadásul improvizálni is remekül tudok, ami ezen a területen nem hátrány. Már a középiskola alatt is sikerült több rendezvényt szinte teljesen egyedül összehoznom, így jött az ötlet, hogy miért ne foglalkozhatnék ezzel később is, akár vállalkozóként? Ha nem ajánlják nekem a https://topcegalapitas.eu oldalát, talán még ma is csak egy álom lenne, de szerencsére az ő kitűnő szolgáltatásukkal ez a tervem is megvalósult!

Egy cég beindítása nem kevés vesződséggel és fejfájással járhat, ha az ember nem ismeri például a https://topcegalapitas.eu nyújtotta lehetőségeket. Az ő hathatós segítségükkel bárki több lépéssel közelebb kerülhet a vállalkozás-alapításhoz, és nem neki kell az egész folyamatot a saját vállán cipelnie. Például ha hozzájuk fordulsz, és élsz a székhelyszolgáltatás nyújtotta utolérhetetlen lehetőséggel, akkor megkapod tőlük a csomagban a jogi képviseletet is a cégbíróságon, rendelkezésedre bocsájtanak tárgyalótermet, konzultációt, és még a bérelt székhelyhez is adnak 6+1 hónap grátisz időt. De mi is valójában ez a bizonyos “székhelyszolgáltatás”? Máris elmondom!

Ha nem akarod a saját ingatlanodat a vállalkozásba belevinni, netán nincs is, akkor nagyon egyszerű: akár Budapesten, akár az iparűzési adótól mentes Újlengyelben is bérelhetsz székhelyet annak minden előnyével és adottságaival. De ez nem azt jelenti, hogy naponta kell oda-vissza ingáznod, a tevékenységedet ugyanúgy folytathatod ahogy eddig, csak éppen az lesz a hivatalos címe a cégednek. Viszont a https://topcegalapitas.eu csapata emellett fogadja a levelezésedet és egy hónapban egyszer továbbítja is Neked, de még a cégtábládat is kihelyezi! És lám: mindezekről nem Neked kellett magadnak gondoskodnod!

Amikor mindezt elolvastam, olyan közel éreztem a saját szervező cégem megalapítását, mint soha korábban! Elgondolkodtam rajta, hogy mihez kezdenék, ha mindezt nekem kellene végigvinnem, és talán bele se vágnék. Viszont a Top Cégalapítás olyan fontos segítő kezet nyújt a kezdeti folyamatban, mint amilyenre a tengeren hánykolódó hajótörött is vágyik. Szóval vettem egy nagy levegőt, összeszedtem mindent, ami az induláshoz kell, és felkerestem a topcegalapitas.eu csapatát – és nem bántam meg! A többi már történelem, de ha Te is ilyen terveket dédelgetsz, akkor javasolom az oldaluk felkeresését mielőbb!