Kevesen tudják: a rendezvénytermek éke a jó fürdőszoba

Az egyik unokatestvérem rendezvényszervezéssel foglalkozik, most már évek óta dolgozik magánvállalkozóként a szolgáltatási szektor ezen ágazatában. Az első időszakban, míg rendesen beindult az üzlet, gyakran segítettünk mi neki, főleg a termek feldíszítésében, ha esküvőkre készültek. Kreatív ember vagyok, ráadásul mi is pont akkoriban készültünk a saját esküvőnkre, így eléggé tisztában voltam az aktuális trendekkel, így nagyon élveztem a közös munkát. Természetesen azóta is mindig érdeklődöm, szívesen hallgatom a munkájával kapcsolatos történeteket, tapasztalatait.

A minap például arról mesélt, hogy mennyire kulcseleme egy rendezvényteremnek a mosdó. Én például ebbe eddig bele sem gondoltam igazán, pedig való igaz, hogy mikor a saját esküvőnk rendeztük, én is alaposan megnéztem a terem mosdóit… A történet ott válik igazán érdekessé, hogy egy másik unokatestvérem elhatározta, hogy nyit egy panziót vidéken. Természetesen fel is hívta a rendezvényszervező Anitát azonnal, amint kipattant a fejéből az ötlet, lévén, egy ilyen jó kapcsolatot kár lenne nem kihasználni, mindketten csak nyerhetnek vele, ha Dórus úgy alakítja ki a helyet, hogy akár rendezvényeknek is otthon adjon. Külön előny, hogy például esküvőknél akár el is tudják szállásolni a vendégeket, mivel mostanában az emberek meghívottjai gyakran nagyon messziről, vagy egyenesen külföldről érkeznek. Anita mindenféle jótanáccsal el is látta Dórust, aki a legtöbb javaslatot be is tartotta, és külön figyelmet fordított a szobákhoz tartozó fürdőszobákra.

fürdőszoba ötletek

Hétvégén látogattuk meg őket a férjemmel, Dórus pedig nagyon izgatottan vezetett körbe az új kis birodalmában, amin olyan sokat dolgozott. Teljesen le voltunk nyűgözve! Nagyon hangulatos, igazán rusztikus helyet épített. A fürdőszobáktól külön el voltam ragadtatva, azonnal kérdeztem is, honnan vette ezeket a szuper fürdőszoba ötleteket. Dórus azonnal rávágta, hogy a Fürdőszoba Ötletek weboldal volt hatalmas segítségére, mikor elakadt a tervezésben. Mivel mi is épp lakásfelújításon gondolkodunk, az első kérdésem értelemszerűen az volt, hogy a weboldalt mennyire tudom magánszemélyként használni, az unokatestvérem pedig csillogó szemekkel mondta, hogy simán tudok tőlük így is ajánlatot kérni.

Mi még nem vágtunk bele a dologba, de azonnal rákerestem az ajánlott oldalra, hogy megnézzem, mégis milyen fürdőszoba ötletek lesznek rajta. Nagyon segítőkész, praktikus kis oldalt találtam a link begépelése után, mindenféle fontos információt tartalmaz a kezdőoldalon található lista, ahol felsorolják, hogy mik azok a szempontok, amiket végig kell gondolni, ha az ember át- vagy épp kialakítani akarja fürdőszobáját. Miután a férjemmel átbeszéltük ezeket a pontokat, és megírtuk a saját kis listánkat, azonnal be is küldtem nekik, ez szintén a főoldalról tehető meg, és majd ők fogják felvenni velünk a megadott e-mail címen a kapcsolatot. Már izgatottan várom, hogy ez megtörténjen, remélem, a mi fürdőszobánk pont annyira lesz stílusos, mint ami Dórus panziójában van! Hatalmas segítség volt, hogy nem kellett a neten össze-vissza keresgélni fürdőszoba ötletek után, hanem mindent megtaláltam egy helyen.