Koncerthelyszínt látogatni sokkal jobb lesz motorral

Fiatalon kezdtem el beletanulni a koncertszervezés rejtelmeibe, mivel már gyerekkoromtól kezdve zenélek. A családomban sosem volt megvetett dolog a zene, apukám például fiatal korában több együttesben is játszott, és rengeteg kapcsolatot épített ki. Ennek köszönhette a későbbi megélhetését, hiszen miután egy baleset miatt nem tudott többé gitározni, a rendezvényszervezésben találta meg a karrierje folytatását. Nem mondom, hogy könnyű dolga volt, hiszen egy teljesen új szakmát kellett elsajátítania, de szerencsére talpraesett az öreg, mindig megoldotta valahogy. A mai napig elképeszt, hogy hogyan volt képes fejben tartani ennyi nevet és arcot. Mondjuk amikor gyerekkén elkezdtem elkísérni a rendezvényekre, akkor még mindenki csak egyformán nagy, hangos felnőttnek tűnt. Aztán ahogy nőttem, egyre több dologban tudtam a segítségére lenni, mára pedig már gyakorlatilag átvettem tőle a családi bizniszt. Csakhogy az igények is nőttek, így előfordul, hogy párhuzamosan kell több rendezvény, fesztivál szervezésén részt vennem, és olyankor nagyon fontos a mobilitás. Ezért döntöttem úgy, hogy inkább motorral fogok közlekedni a helyszínek között autó helyett, és ebben hatalmas segítségemre volt a https://motorjogositvany.com/kategoria/a-korlatlan oldal, ami nélkül nem valószínű, hogy valaha is belevágtam volna.

Azok, akik akkoriban, mikor apukám szervezte a koncerteket, fesztiválokat, már elég rég kiöregedtek, de velem együtt felnőtt, kiemelkedett egy-két újabb generáció is, úgyhogy az utánpótlással nem volt gond. Tizenévesként már jól ismertem sok olyan előadót is, akikért a kortársaim rajongtak, de sosem vertem nagy dobra a dolgot. úgyis csak irigységet meg felesleges nyaggatást eredményezett volna. Mindenesetre jó volt, hogy az olyanokkal szemben, akik frissen kezdték a szakmát nekem már komoly ismeretségeim voltak. Ahogy apukám öregedett, úgy hárult egyre több feladat rám, míg végül ő nyugdíjba tudott menni, én pedig folytattam az ő munkáját. Csakhogy egy idő után szembesültem azzal a problémával, hogy egyik helyszínről a másikra nem tudok autóval eljutni, mivel a koncertek, fesztiválok környékén akkora forgalom alakult ki, hogy esélyem se volt időben odakeveredni. Annak idején 125 köbcentiig letettem a motoros jogosítványt, így vehettem egy robogót, de hamar rá kellett jönnöm, hogy azzal közel sem tudok annyi cuccot szállítani. Márpedig ha rám telefonálnak az A színpadnál, hogy gyorsan kéne ez-meg-az a B-nél, 5 kilométerrel odébb, akkor sietnem kell, mert a műsornak haladnia kell.

https://motorjogositvany.com/kategoria/a-korlatlan

Mivel a fesztiválokra nagyon sok motoros is érkezik, így támadt az az ötletem, hogy vennem kéne egy nagy, sok csomagtartós túramotort, és azzal villámgyorsan ott lehetnék bárhol, akár nehezebb cuccokkal is. Egy régi ismerőssel, azaz egy mostanra már inaktív zenésszel beszélgettem egyszer erről, és elpanaszoltam neki, hogy le kéne tennem nekem is a korlátlan motoros jogosítványt, de a sok dolgom közepette nincs alkalmam utánanézni. Persze rögtön tudott segíteni, hiszen a lánya is nemrég tette le, így a figyelmembe ajánlott egy oldalt, amit a https://motorjogositvany.com/kategoria/a-korlatlan címen találhatok meg. Szerinte egy csomó időt megspórolhatok magamnak, ha itt olvasom el amire szükségem van, ráadásul kupont is tudok letölteni, hogy a friss motoros jogsi mellé a cuccokat is olcsóbban tudjam megvenni.

Amint lement a fesztiválszezon, már vetettem is bele magam a tanulásba, amiben, mint ahogyan a régi zenész is megjósolta, óriási segítséget nyújtott a https://motorjogositvany.com/kategoria/a-korlatlan oldal, mert összefoglalta nekem mindazt, amit tudnom kellett feltételekről, fogalmakról. Már csak keresnem kellett egy jó iskolát, ahol a megtöbbszöröződött szabadidőmet eltölthettem és kitanulhattam a nagymotorral közlekedés minden rejtélyét. Az idei szezont már motorral fogom végigcsinálni, és igyekszem majd annyit félretenni, hogy jövőre már álmaim nagy, dobozos gépcsodájával rohangálhassam végig.