Legyél profi rendezvényszervező – használj szemcseppet!

Három éve helyezkedtem el egy cégnél rendezvényszervezőként, és mindig is imádtam a munkám. Nagyon szeretek ügyfelekkel tárgyalni, valós megoldásokat keresni a felmerülő ötleteikre, és hihetetlenül jó érzés egy-egy projekt megvalósulásakor látni az őszinte és elégedett mosolyt az arcukon.

Amikor beléptem a céghez, természetesen nekem is, mint mindenki másnak, szükséges volt átesni a szokásos onboarding procedúrán: először az általános, a belső rendszerek használatára és a cégkultúrára vonatkozó képzéseket végeztem el, aztán jöttek kifejezetten az én munkámhoz kapcsolódó tréningek. Végül pedig engem is, ahogyan a többi új belépő kollégát, lefotóztak, hogy a belépőkártyámhoz elkészíthessék az igazolványképemet, illetve a honlapunkon is ezzel a fényképpel jelenek majd meg ezen túl, mint a cég rendezvényszervezéssel foglalkozó kapcsolattartója.

Minden nagyszerűen ment egészen az ominózus fénykép elkészültéig, ahol is bárhogyan fotóztak, folyamatosan becsillant a szemüvegem. Végül úgy készítettük e a fotót, hogy levettem a pápaszemet magamról, és csupaszon mosolyogtam a kamerába.

Én is meglepődtem rajta, milyen jól sikerült a fotó. Ezer éve nem fotóztak szemüveg nélkül, mindig rajtam van, sehova nem megyek nélküle – hiszen olyan vaksi vagyok, hogy az orrom hegyéig sem látok ha nincsen rajtam! Mégis, amikor a képet megláttam, elkapott a hiúság – ha már egyszer a fotón ilyen nagyon megtetszettem magamnak, mi lenne, ha a való életben is ezzel az arcommal találkoznának az ügyfelek? Ekkor nagy lépésre szántam el magam: kontaktlencsére fogok váltani.

A váltás szerencsére jól sikerült: nagyon kedvesek voltak az ügyintézők, az optikusok, segítettek megtanulni felhelyezni és kivenni a kontaktlencsét, gyakorlatilag minden simán ment. Azzal viszont nem számoltam, hogy a sok számítógép előtt töltött munkaóra ki fogja kezdeni a kontaktlencsés szememet, és sokkal hamarabb el fog kezdeni száradni, mint annak előtte. Márpedig a szemszárazság nagyon kellemetlen tud lenni, most mi tévő legyek? Mégiscsak vissza kellene állnom a szemüvegre?

Már pedig, ha idáig merészkedtem, most biztos nem fogok visszafordulni! A kontaktlencse marad, a szemszárazságra viszont mindenképpen megoldást kell találni. Egy barátnőm javasolta, hogy próbáljam ki a műkönnyet – néhány óránként egyet-egyet szokott csepegtetni a szemébe nap közben, és teljesen megszünteti a szemszárazságot, ő már észre sem veszi, hogy kontaktlencsét visel a szemén. Úgy gondoltam, megtaláltam a megoldást, és ezt nekem is ki kell próbálnom. Barátnőm javasolt is egy szemcseppet, így amikor megvettem a patikában, gyorsan fel is ütöttem az Ocutears szemcsepp betegtájékoztatóját, hogy lássam, mivel állok szemben.

A készítmény a betegtájékoztató alapján is nagyon szimpatikus volt, és azt kell, hogy mondjam, a mindennapos használat csak igazolta a tájékoztatóban leírtakat. Ami miatt különösképp ajánlom mindenkinek, aki kicsit ódzkodik az ilyesmitől (hiszen mégis csak a szemedbe fogsz cseppenteni egy addig idgen anyagot), mert nem tartalmaz tartósítószert, és csupa természetes, biológiai összetevőből áll. Az én mindennapjaimat jelentősen megkönnyíti: a szemcsepp használata előtt folyamatos szárazságot éreztem, és egyfolytában viszketett a szemem, amióta azonban használom az Ocutears készítményt, a szemszárazság szerencsére már csak távoli emlék a számomra. Ezen felül az Ocutears szemcsepp betegtájékoztatója szerint olyanok is használhatják, akik szaruhártyasérülést szenvedtek vagy szaruhártya műtéten estek át – ha van ilyen ismerősötök, nyugodtan ismertessétek meg vele a készítményt.

De nézzük az áldásos hatásokat tovább: a készítmény tökéletes nedvességet biztosít a szemnek, csepegtetés után tényleg olyan érzésem van, mintha valóságos könny szökött volna a szemembe. Ráadásul nagy vízmegkötő képességének köszönhetően igen hosszan tartó a hatása, tényleg elég napi egy-két alkalommal alkalmaznom, és máris megteszi a kívánt hatást! A kontaktlencsém minőségét egyáltalán nem befolyásolja, és amikor alkalmazom, nem homályosítja el a látásomat – gyakorlatilag tényleg csak olyan érzésem van, mintha pár pillanatra könnyes lett volna a szemem.

Aki ódzkodik az ilyesmitől, annak tényleg csak ezt tudom javasolni: alaposan tanulmányozza át az Ocutears szemcsepp betegtájékoztatóját, de azután ne habozzon, kezdje el használni a készítményt minél hamarabb! Amivel én tudom igazolni a készítmény hatását: tökéletesen egészséges szemek, könnyed hétköznapok, elégedett ügyfelek. Próbáld ki te is! 🙂