Megmentette a rendezvényt a vízszerelő

Amikor évek óta foglalkozol rendezvényszervezéssel, már szakkönyv megírásán gondolkozol, megtanultad irányítani a rendezvényszervezésben veled együtt dolgozó munkatársakat, közreműködőket, kiépítetted a kapcsolati hálódat, mindent helyszínt jól ismersz, azt gondolod, hogy már nem fog érni meglepetés.

Ez egy olyan komoly szervezéssel járó terület, ahol tényleg mindenben nagyon biztosnak kell lenni, mindennek klappolnia kell. A megadott dátumra ott kell lennie a megbeszélteknek, mindennek pontosan úgy kell történnie, ahogy az meg lett tervezve, hiszen a megrendelő ezt várja el tőlünk. Azt hittem, hogy tényleg mindenre fel vagyok készülve, de ami a legutóbbi rendezvényszervezés alkalmával történt, arra nem voltak szavaim.

Mi is történt? Úgy volt, hogy minden rendben van, minden a megbeszéltek szerint fog haladni. Mindenki teli volt pozitív energiával, és ekkor a rendezvény reggelén arra lettünk figyelmesek, hogy a mosdóban problémába ütközünk. A mosdó annak ellenére, hogy egy mellékhelyiség igazán fontos szerepet tölt be, hiszen egy rendezvény alkalmával rengeteg ember fog kimenni a mosdóba, úgy nem lehet egy rendezvényt megtartani, hogy nem működik a mellékhelyiség.

Amikor kiült az arcomra a pánik, Peti, az egyik kollégám átdobta nekem üzenetbe a https://vizszereles.net weboldalt. Ekkor nagyot sóhajtottam, biztos voltam benne, hogy meg fog oldódni a probléma, hiszen itt van előttem egy professzionális weboldal, vízszerelésről, csatornázásról, csőtörésről, dugulás elhárításról, csatorna kamerázásról és fűtésszerelésről.

Persze nem szoktam rögtön rávetni magamat a telefonokra. Fontosnak tartom, hogy meggyőződjek a szakmai hozzáértésről, így először átolvastam az oldalt, ahol megtudtam a cégről azt, hogy már több mint harminc éve vannak jelen ezen a területen. Vagyis több mint 30 éve foglalkoznak szereléssel, javítással, karbantartással, cserével, telepítéssel, minden olyannal, amire ezeken a területeken szükség lehet. Olvastam, hogy mi mindenben lehet rájuk számítani, köztük volt a csőtörés felkutatása és javítása is. Azt gyanítottam, hogy nálunk a rendezvény helyszínén is erről lehet szó.

Miután meggyőződtem arról, hogy valódi szakemberekről van szó, akik ráadásul még garanciát is vállalnak a munkájukra, felhívtam őket, hogy megtudjam, hogy valóban SOS gyorsasággal ki tudnak szállni, hiszen itt égető problémáról van szó, mivel a rendezvény este lesz megtartva, nagyon fontos lenne, hogy addigra megoldódjon a probléma.

Megnyugtattak, hogy tudják biztosítani azt az SOS extra gyors kiszállítást, amiről a https://vizszereles.net weboldalukon olvastam, és így rövid időn belül meg is érkezett a szerelő kolléga a rendezvény helyszínére. Szerencsére a probléma nem volt olyan óriási, mint ahogy én azt elképzeltem a látottak alapján, így még a délelőtt folyamán meg tudta oldani a szerelő a javítást, és ezután pedig mi gyorsan fel tudtunk takarítani, mire a rendezvény elkezdődött.

Mivel láttam az oldalon, hogy fűtésszereléssel is foglalkoznak, megnéztem ezt a menüpontot is, mivel olykor furcsa hangokat hallok ki a fűtésrendszerből, és időnként le is áll teljesen a fűtés, arra gondoltam, hogyha már a vízszerelésben ilyen nagy segítséget nyújtottak nekem a munkám során, akkor otthon a lakásban is megoldhatnák a problémát.

Az olvasottak alapján kiderült, hogy ebben is a segítségemre tudnak lenni. Bármiről legyen szó nálam, az biztos, hogy a fűtéssel kapcsolatban is tudnak szerelőt biztosítani. Ami a fűtéssel kapcsolatos munkálatokat illeti, foglalkoznak központi fűtésszereléssel, radiátor szereléssel, cirkó szereléssel, a kombi kazán sem jelent nekik problémát, valamint gázkonvektor szereléssel is foglalkoznak, illetve gáztűzhely szereléssel is. Mindegyik szerelési feladatra Budapesten és Pest megyében vállalják a munkálatokat.