Salgó polc ár érdekelt kimondottan, amikor felszerelés után nyomoztam

Sokat gondolkodtam rajta fiatalabb koromban, hogy milyen lehet szórakozóhelyet üzemeltetni. Nem diszkóról vagy péntek-szombati kurtakocsmáról beszélek, hanem egy olyan helyről, ahol egyaránt lehet koncerteket, vitaesteket, előadásokat, kiállításokat és ilyesmiket tartani. Ahová nem csak egy bizonyos réteg jár hétvégénként jól berúgni, hanem valódi kulturális hellyé lehet varázsolni. Azután, hogy eltelt jó néhány év, lehetőségem nyílt egy ilyen hely kialakítására. Előtte is gondoltam, hogy nem lesz egy egyszerű eset, de mindent megtettem, és rengetegen segítettek benne. A hely már működik, de a tárolás volt az egyik legnagyobb kihívás. Álmomban sem gondoltam volna, hogy Salgó polc ár után kutatni ennyire szerteágazó feladat, mégis rendesen feladta a leckét.

A hely, amit kibéreltem és átalakítottam rendelkezik egy kis mellékes szobával, ami tökéletesen alkalmas tárolásra, de teljesen üres volt az egész, egyetlen bútor vagy egyéb sem volt benne. Így aztán mindent nekem kellett megoldanom, beszereznem, és a raktárhelyiség okozott némi fejtörést. Egyértelmű volt, hogy valami salgó polc lenne a legalkalmasabb, hiszen annak nagy a teherbírása és jó a helykihasználása, viszont úgy voltam vele, hogy ha már veszek, akkor az legyen a legjobb. Nem akartam, hogy egy 5 éven belül újat kelljen venni, mert a régi már rozsdás és leharcolt, plusz akkor akár még büntetést is kaphatok. Szóval keresgéltem, hátha valahol olyan alacsony a Salgó polc ár és olyan magas a minőség, hogy megérje befektetni.

Salgó polc ár

A testvérem rengeteget segített az egészben, mondhatni az üzlettársammá vált, Ő felelt többek között a hangosítás kialakításáért, mivel sokáig zenélt és technikusként is keresett némi mellékest korábban. Nem akartam több terhet róni rá, hiszen ez is éppen elég nagy feladat volt a számára, de valahogy asz összetartás mindig is nagyobb volt közöttünk ennél. Egyszer, mikor éppen a fejemet törtem és méricskéltem a leendő raktárban, odajött, és kérdezte, hogy segíthet-e. Mondtam neki, hogy csak ha nagyon ráér, mert a salgó polc még hiányzik, de nem akarom ezzel terhelni. De mondta, hogy semmi gond, utánanéz. Másnap, amikor jött dolgozni, már hozta is magával a ész tervet. Kinyitotta a laptopját, és kikereste az oldalt, amit talált. Egy kifejezetten fém polcokkal foglalkozó weboldal volt, rengeteg információval, bemutatóval, és széles termékválasztékkal. Azt mondta, hogy ennél jobbat nem talált, szerinte érdemes lenne őket megkeresni. Én hallgattam a jó szóra, és ha a Salgó polc ár is alacsony náluk, akkor biztosan őket választom.

Pontosan így is lett, megkerestem őket, és leírtam, hogy mire van szükségem, mekkora a rendelkezésemre álló hely, ők pedig rövidesen küldték is az árajánlatot. Nagyon pozitívan csalódtam, sokkal nagyobb összegre számítottam. Tény, hogy ez nem egy nagy polcrendszer, de azért mégiscsak csúcsminőségű, időtálló horganyzott salgó polcról beszélünk, aminek akár egy-két évtizedet is ki kell bírnia. Az pedig, hogy a Salgó polc ár ilyen alacsony, további lehetőségeket adott. A tesóm gyakorlatilag megspórolta így nekem a bárpultra való pénz egy részét. Nem győztem eléggé megköszönni neki, ő pedig még azt is felajánlotta, hogy összerakni is segít. Ilyen az igazi testvéri összetartás, nélküle nem is tudom, hogyan hoztam volna össze ezt a helyet.