Sok energiát kivett belőlem ez a rendezvény

herbál masszázs árak

A cég, ahol dolgozom, kerti bútorok értékesítésével foglalkozik. Ebben az évben a vezetőség úgy döntött, hogy eljött az idő ahhoz, hogy a vállalat a környező országokban is terjeszkedjen. Ennek apropóján az egyik szomszédos országban megrendezésre kerülő kiállításon is képviseltetni szeretnénk magunkat. Én vagyok a cégnél a marketinges, így az én feladatom volt, hogy megszervezzem a cég bemutatását ezen a rendezvényen. Ez amúgy is egy elég stresszes feladat, de ezt most ráadásul külföldön kellett elintéznem. Ki kellett találnom, hogy milyen termékeket helyezzünk ki a standon, és hogy hogyan rendezzük el azokat. Erre az eseményre még egy rövidebb bemutató prospektust is készítettem, továbbá egy teljes katalógust is meg kellett szerkesztenem a termékekről.

A rendezvény végül sikeres volt. Több magánszemély és viszonteladó is érdeklődött a termékeink iránt. A vezetőség és én is nagyon elégedett lehettem. Azonban hihetetlen fáradtságot éreztem a kiállítás után. Ki is vettem egy hét szabadságot, de éreztem, hogy ennél többre lesz szükségem.

Úgy döntöttem, hogy ki fogok próbálni egy profi thai masszázs szalont. Már régóta szemezgettem ezzel a lehetőséggel, de most végre felkerestem a honlapot, ahol megnézhettem, hogy milyenek a herbál masszázs árak. A szolgáltatás 15.900 vagy 19.900 forintba kerül, attól függően, hogy a másfél órás vagy a két órás programot választjuk.

Természetesen itt nem csak az árakról találunk információkat. A weboldal arra is gondosan ügyel, hogy a masszázs hatásairól és annak menetéről is megfelelően tájékoztassa a látogatókat.

A herbál masszázs sajátossága, hogy egy különleges gyógynövény keveréket használnak fel közben. Ez a keverék csak is kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz, melyek Thaiföldről származnak. Hatása többek között az, hogy felfrissülünk és visszanyerjük az elvesztett energiánkat. Pontosan ez az, amire nekem szükségem volt.

Hogyan is történik pontosan ez a masszázs típus?

Első lépésben a gyógynövényes keveréket gondosan elhelyezik a textilgombócban, melyet ezután felmelegítenek. Ezekkel a textilgombócokkal fog történi maga a masszírozás is, melyekkel profi gyúró és nyomó mozdulatokat végeznek el a testünkön. A magasabb hőmérséklet hatására a bőrünk sokkal hatékonyabban szívja be a gyógynövény gőzpáráját. A gőz nem csak a bőrünkön keresztül jut be a szervezetünkbe, de közben be is lélegezzük azt, ami csak még tovább növeli ennek a módszernek a hatékonyságát. Ennek a procedúrának nem csak az izomzatunkra van jó hatása, de még a szervezetünket is méregteleníti.

Miután elvégezték rajtam ezt a különleges masszázs módot éreztem, hogy az izomzatom fellazult, a bőröm szebb lett, és sokkal energikusabban is éreztem magam. Maga a masszázs is hihetetlenül kellemes érzés volt. Minden problémámat hátra hagyhattam abban a másfél órában.

Összevetve a herbál masszázs árakat a szolgáltatás értékével, nyugodtan kijelenthetem, hogy teljese megérte a számomra. Első alkalommal telefonon vettem fel a kapcsolatot velük, de legközelebb már egészen biztos, hogy élni fogok az online jelentkezés lehetősével, mert az sokkal kényelmesebb és egyszerűbb.

Biztos vagyok benne, hogy ha rendszeresen járni fogok a két masszázs szalonjuk egyikébe, annak hosszútávon nagyon kedvező hatása lesz az egészségemre. A honlapon egyébként láthatjuk, hogy még rengeteg más masszázs program áll itt a rendelkezésünkre. Én azt tervezem, hogy ki fogom próbálni az összeset. Már több stresszes életmódot élő ismerősömnek is ajánlottam ezt a helyet és eddig mindenkitől csak pozitív tapasztalatokat hallottam.