Tegyük egyedivé a rendezvényünket a Selfiegép segítségével

Korábban egészen puritán módon szerveztem rendezvényeket. Úgy voltam vele, hogy az a fontos, hogy együtt legyünk a többiekkel és semmi más. Azóta azonban, hogy elkezdtem a saját dekorációmmal ellátni a bulikat, rájöttem, hogy mekkorát tévedtem. Pontosan annyira befolyásolja a hangulatunkat az, hogy milyen környezetben vagyunk, mint az, hogy milyen programokat csinálunk. Ezért is más érzés belépni egy olyan buliba, aminek minden centijén látszik, hogy gondosan meg volt tervezve.

Ezt a mentalitást vittem a mostani projektemhez is. Egy kifejezetten nagy osztálytalálkozó rendezvényt szerveztem és a Selfiegép oldalának fotó fal szolgáltatása hatalmas pluszt tudott adni az eseményen. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire felpörgetheti a bulinkat. A Selfiegép lényege, hogy kapunk egy olyan berendezést, amellyel vicces képeket tudunk készíteni. Ehhez pedig fotó fal is igényelhető.

A fotó fal választék természetesen nem egysíkú, úgyhogy szinte minden alkalomhoz tudunk találni megfelelőt. Nekem nagyon tetszett, hogy szinte mindenre gondoltak. A Selfiegép oldalán pedig könnyen tudunk válogatni a fotó fal kollekció közül és kiválaszthatjuk, melyik tetszik nekünk a legjobban.

A bulin egyébként egy saját emberük állítja fel a gépet és egész este ott marad mellette, hogy segítsen, ha bármi probléma adódna. Ez a hozzáállás tette számomra egyedivé a Selfiegép szolgáltatását. Hiszen látszik, hogy törődnek velük. A Selfiegép és a fotó fal is egyaránt hatalmas sikert aratott a bulin és később mindenki azt kérdezgette tőlem, hogy honnan szereztem.